baby meninggal 20 week

hai mommy semua sape ada pengalaman pregnant 20 week kemudian doc scan jantung da x ada dan doc suh tggu 2 minggu untuk kluakan baby? sape2 ada pengalaman mcm ni boleh bgthu sy sbb klaw janin sudah tdax bernyawa adakah tdax memudaratkan kita bila menunggu hingga 2 minggu maaf sy confius

2 Các câu trả lời

Ye.. kalau baby dah xde .. Diorg syor kan bersalin induce.. Mcm bersalin biasa ..cuba baby still kecik.. Senang jer keluar.. Saya hrtu x sempat tolak ke labour room.. Bersalin kt katil tolak..

5y trước

sis mase tu brape minggu ye?