baby meninggal 20 week

hai mommy semua sape ada pengalaman pregnant 20 week kemudian doc scan jantung da x ada dan doc suh tggu 2 minggu untuk kluakan baby? sape2 ada pengalaman mcm ni boleh bgthu sy sbb klaw janin sudah tdax bernyawa adakah tdax memudaratkan kita bila menunggu hingga 2 minggu maaf sy confius

2 Các câu trả lời

hai sis, maaf kalau bertanya..knp ye baby meninggal?? n ape tanda2 dia?? bcoz sy nak masuk 16w..tp rse mcm x sedap hati aje skrng ni.. da x de rse sakit2 blkng mcm sblm ni, n aktif semacam ajenye dr yg biasa..takut jugak

5y trước

sy dpt rasew gerakan baby waktu 16week tp seperti denyutan je dan bila msuk 18 die seperty aktif sedikit jd bla msuk 19 week seakan semakin slow sgt gerakan ye Dan sy selalu sakit blkg lg 3 hry msuk 20 minggu sy dah x rase denyutan baby 23 hrybln tghhari sy buang air kecik Dan Ada sebuku darah seperti period klua suami trus bwk pergy hsptal Dan doc ckp baby sy kecik sgt seperty 9 minggu Dan Ada endarahan sedikit dekat rahim.doc check pintu Rahim masih trtutup...denyutan baby msih Ada Dan 24 hrybln seperty biasa sy Ada temujanji klinik desa tp nurse surh sy jumpa doc kerana waktu die buat pemeriksaan perut x Ada lg ketulan yg besar seperty 17 minggu yg lalu .so sy trus pergy klinik yg Ada doc untuk scan sbgai pengesahan...tp nyata denyutan jantung baby sy dah tiada lg..tp doc still nk tggu 2 minggu lg sy x pasty knp baby meninggal .klaw sis risau better sis jumpa doc

Ye.. kalau baby dah xde .. Diorg syor kan bersalin induce.. Mcm bersalin biasa ..cuba baby still kecik.. Senang jer keluar.. Saya hrtu x sempat tolak ke labour room.. Bersalin kt katil tolak..

5y trước

sis mase tu brape minggu ye?