demam , sakit tekak

hai mommy semua , boleh saya bertanya . saya pregnant 8week , dan sekarang saya demam , selsema , sakit tekak . apa perlu saya buat ya selain pergi ke kk . kalau kita nak pergi ke swasta kena kasitahu macam mana ya , ubat apa saya boleh makan yaa mulamula nii . saya risau jadi apaapa dekat kandungan saya🥺#firstbaby #bantusharing

1 Trả lời

Pada awal kandungan ni baik ke klinik ya.. Bagitau je perkara yg sama yg puan tanya di sini. Sekarang masih lg musim pandemik, baik bertindak awal