Kurang berinteraksi

hai mommy semua , anak saya 3 bulan sekarang ni . sejak dia masuk 3 bulan ni asyik meragam dan tidur ja kerja dia . nak sembang2 dia jarang2 sekali . tak mcm dia 2 bulan dulu . masa dia 2 bulan hari2 sembang . kuat pulak tu ajak kita sembang . subuh2 pun bangun sendiri pastu ajak sembang . sekarang ni nak ajak sembang pun susah asyik menangis ja pastu tidur . kuat pulak tu tidur . petang tidur bnyk malam pun tidur banyak . kadang2 nak suruh dia main mainan dia pun dia mcm nak tak nak . hm actually risau sebab dia banyak meragam sekarang ni . taktau mana tak kena . bangun tido nangis , nk tido nangis , duduk saja2 pun nangis . btw doktor sahkan dia anemia kurang zat besi 🥲

1 Trả lời

Bg sye normal utk baby tbe2 brubah sikap.. sbb ank sye pun mcm tu.. mgkin tgh fasa growth spurt/ sleep regression.. memg baby akn brubah tp nant akn back to normal..