4 bulan kuat tidur

Anak saya 4 bulan kuat tidur. Kalau siang dia asyik mengantuk. Kdg tidur sejam kdg 2 jam kdg 30 min je. Tapi bangun tak sampai sejam dia merengek gosok gosok mata. Ada masa saya tahan. Bawa jalan jalan. Ajak main. Tapi kdg2 masa main tu pun dia menangis nk tidur. Malam dia tidur dari 7/8 sampai 6.30/7 pagi. Terjaga untuk susu je. Tu pun setiap sejam atau setiap 2 jam macam masa dia lahir dulu. Normal ke?

1 Trả lời

normal. study pasal cycle tido anak. then, you know why anak bangun selepas setengah jam tido

6mo trước

yang tu saya tak risau. anak saya terbalik. stgh jam je dah ngantuk semula 😅