Preggy 17 weeks

Hai mommy semua.. ada yg kata kalau preggy dh masuk 4 bulan baby dlm perut akan bergerak2.. betul ke? sy tak dpt rasa lg baby tendang2 perut.. hehehe.. ada yg sama mcm sy ke? Btw, this is my first preggy ??

2 Các câu trả lời

Saya 17 weeks dah rasa baby kick slow2. Skrg dah 20 weeks makin aktif. Mungkin sebab perut nipis. Ada yang 20 weeks ke atas baru rasa sbb perut tebal. Kdg2 dia kick cuma kita tk perasan sbb perut tebal.

Ank pertama nih lewat sikit kita akan rasa.. Sy 20 minggu ke atas baru nk rasa. Tu pon jenuh jugak laa. Nth angin ka bby gerak pon tataw..