baby bump

hi mommy! is it normal if 9 weeks preggy with twins tp perut dh nampak bump mcm preggy brbelas week..

12 Các câu trả lời

bestnya twins..sy bru keguguran 13w twins jgk..sedih tp smoga lepasni insyAllah gnti dgn lebih baik

4y trước

Macam mna blh gugur? Dah nmpk janin ke? Takutnya..

best nya twin .. myb sbb 2 org dlm tu dear .. sy ms 9w xnmpk apa2 .. now 5month pun msh x nmpk .. kdg x sdr prgnnt

5y trước

tu lah sis skrg saya dh 30w.. mmg x larat sgt... nak berjalan pun rasa slow mcm siput 😭

Wahh twin ke sis.. Congrate yea.. Normal kalo bby bump besa, sbb bby twin.. Btw take care yea sis.. ❤️

I pun mcm tu. Dah nak msuk 5bln tp prut mcm nak msuk 8 bln.

Sama saya sis....sya dh 6bulan tapi perut besauu mcm dah 8 bulan

5y trước

saya skrg dh 30w awk.. post ni dh lama hehe.. skrg semua org ingat saya tgh nunggu hari 😭sbb bsr sgt perutnya

Twinsss ❤️❤️❤️❤️

normal sbb twinnn ❤️

Normal bc of twins

Maybe sebab twins

Normal sbb dlm dua