Susu Formula

Hai mommy... Sebelum ni anak sy mnum susu enfalac then bdan naik merah penuh 1bdan smpai ke kaki naik ke muka.. Sminggu jugak kna tahan wad, dan lepas kluar dri wad sy trus cri susu fm yg lain.. n now ank sy mnum isomil.. alhamdulillah tk nmpak ap2 efek, tapi bab berak sy tak puas hati, dlam sminggu tu 3@4kali je berak itupon jenis tahi tanah liat sketul tu je.. Soalan sy patut ke sy tuka susu lain ? (Anak sy elergik susu lembu) Atau sy perlu mntak pndapat dari doc ? (Jangan kecam sy psal fm, saya ad msalah tersendiri utk bf)

1 Trả lời

mmg ambil ms skit baby nk sesuai dgn susu fm.. blh je continue susu isomil tu.. cuma better tny doktor takut usus ank ada mslh.. nauzubillahiminzalik.. act umur ank brpa?