SUSU FORMULA

Hi semua, sy nk mntak pendapat. bayi sy 3 bulan, fully fm. skrg sy bgi enfalac a+ tu. tapi dia lambat berak. 3 hari sekali baru berak. then susah nk burp lepas mnum susu. berat pun naik sikit je. just nk mntak pendapat susu apa ssuai utk sy tukarkan ye? sy bru beli similac kotak gold tu yg ada tulis 2FL tu. tapi tk try kn lagi. agak-2 ok tak ye

1 Trả lời

Hi mommy. Bila berak texture najis dia kalau tak keras okay sebenarnya. Tapi kalau mommy nak try bagi susu lain boleh try and error. Nak cakap elok tu depends on kesesuaian pada anak tu sendiri.

2y trước

Oo cuba tny nurse or doc masa check up. Kadang turun sikit tp still normal nurse cakap.