Kuning baby newborn

Salam..ank sy Bru 3 hari..bacaan kuning dia agk tinggi..kalu Masih tinggi mungkin kena tahan wad..sy punya susu tak keluar..jd ank sy tolak bf ngan sy..jd sy bg susu formula..tp sy risau sbb sy bg susu fm nie..dia kerap menyusu..1 oz tu utk sejam je..takpe ke sis2 semua..risau jgk kot terlebih minum susu.. tp lpas minum susu formula dia berak kerap..lebih dri 4 Kali..

2 Các câu trả lời

Berak tu bagus dah.. kekerapan tidak pasti. In shaa Allah dia berak kencing banyak tu turun lah nanti. Pantau sama texture taik anak

cer google size perut bayi. ada dia bgtahu berapa kuantiti susu dgn size perut bayi