gbs

Hai mommy . Saya nak tanya gbs ni kalau kita ada gbs mmg doktor akan on antibiotik time bersalin ke ? Dan baby akan selamat tak if ibu ada gbs? saya risau . Saya baru dpt tahu yg sy positif gbs . Dah 33 weeks baru dpt tahu . Risau sgt bila baca tentang bahaya gbs ni????

13 Các câu trả lời

Sy gbs carrier gak..masa dlm labour room xsempat habiskn antibiotik sbb bukaan cpt sgt n lambat dpt bilik sbb katil n lr penuh..alhamdulillah mk dgn baby sehari je dok spital..baby lahir msuk wad kanak2..mk masuk wad biase..esk tghrynye dah discaj sbb bby xde munth.berak ok.nafas ok..in sha allah xde pape..kena bgthu ulg2 kt nurse n dktr mse nk masuk wad tu yg kite gbs takut dorg lupa..sbb ramai sgt ibu2 kn..

4y trước

macam sy bersalin ptg esk tghry baby dah boleh discaj