Positif gbs

Hai nak tanya. saya first mum and baru ni saya positif gbs..ada tahu tak cara untuk kurangkan gbs ni?

2 Các câu trả lời

saya xpsti lgi saya gbs atau x. tpi setkat sekrng saya buat rendaman air garam+asam keping. insyallah berkurang. saya rendam dlm 15-20minit smpai air sejuk. btw saya keputihan teruk, gatal , colour kuning, xde bau

dulu ada keputihan jgak. saya amalkan makan yogurt perisa asli dan berry, pelan2 takdak keputihan dah. brand marigold ja sedap bagi saya.