gbs

Hai mommy . Saya nak tanya gbs ni kalau kita ada gbs mmg doktor akan on antibiotik time bersalin ke ? Dan baby akan selamat tak if ibu ada gbs? saya risau . Saya baru dpt tahu yg sy positif gbs . Dah 33 weeks baru dpt tahu . Risau sgt bila baca tentang bahaya gbs ni????

13 Các câu trả lời

Ye..doc bg sy yg insert bawah je..sy detect awal ms kndungn 4bulan..mmg gatal bawah tu tramat sgt..dun worry..inshaaAllah xde pape tu..jga kbrsihan n ikt nasihat doc..bykkn bdoa..smoga dprmudahkn..baby akn admit scn for gbs carrier mother..doc mst da acknowledge kn..may Allah ease..