Si kecil demam

Hai mommy. Nak tanya mcm mana kita nak tahu anak ada kahak ye? Anak saya yg baru masuk 3 bulan bdn nya dedor macam nak demam. Suara pulak tiba2 jadi serak2 basah. Risau juga saya di buat nya. Jadi saya tak tahu sama ada dia demam saja atau sekali pakej sakit tekak. Bila dia nangis tu mcm hilang sikit suara nya. Yelah mcm org takde suara kan serak2 basah. Mohon pencerahan Nota:anak tak meragam sangat. Bila di pujuk atau diberi susu dia senyap ☺️

1 Trả lời

Dah bawa jumpa doktor ke

8mo trước

belum. dia kena hari khamis. jadi saya ingat kn nk tgk dulu sama ada sudah reda atau belum. tapi sayaa akn bwk dia jumpa doktor nnti memandangkan suara serak dia masih ada