Baby demam suara berubah

Hi, hari isnin 4/9 baby saya demam selsema . Umur 5 bulan, terus saya bawa pergi klinik. Dr bagi ubat demam n ubat sembur di hidung. Hari nih 6/9 demam dah tak ada tinggal selsema saja tp suara baby berubah jadi mcm serak2 gitu. So patut saya bawa lagi sekali pergi klinik atau habiskan dulu ubat yg ada? #firstmom #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby #ingintahu

1 Trả lời

Takde masalah pun asalkan takde kahak.... Anak saya pun sampai hilang suaranya masa demam hlbaru nii... Dalam seminggu jugak suara dia serakk lepas tu dah okeyy semulaa..

1y trước

Pagi td saya tengok hingus dia dah bertukar jadi warna hijau