Baby berak keluar darah sikit. Normal ke?

Hai mommy nak tanya baby sy baru 27hari. Dah 2 hari dia berak keluar darah tapi sikit je? Adakah normal?

11 Các câu trả lời

Salam puan nak tanya macam mana baby skrg? Anak sy pun 2 bulan macam ni dah pegi hosp pun taktau punca. Kalau puan boleh share, sgt hargai

1y trước

Sy jumpa pakar pun, pakar tak tau punca. Warded 4 hari. Allergic pun hanya assumption doctor shj. InshaAllah okay je sis. Cuma better bawa pegi check juga

Better g jmpe doc .klu berdarah ni abnormal tkut ada mslh usus or etc..

klu mmg kompem drh tu dr lubg najis mmg abnormal..kne bgtw doc

X normal.. Jumpa doktor.. Tkut ade ulser ke.. Ape ke..

Sama LA.. Anak saya pla Bru 26 hari. Mgkin Sbb susu FM kot

tak normal...better g klinik....

Tak normal baby berak berdarah

da pegi jumpa doktor belum ni?

X normal better jumpa doctor

Refer doc tkot ada apa2