Berak Berdarah

Baby 5 bulan berak berdarah bercampur lendir.. baby saya dah 3 kali berak hari ni keluar lendir darah. Kali ke3 berak ada tompok hitam sikit dekat najis dia.. bau busuk sangat bila dia keluar angin. Tp dia tak meragam.Patut sy pergi jumpa doc ke macam mana

3 Các câu trả lời

anak saya baru keluar ward sebab berak berdarah. better pergi check. sebabnya sama macam komen kat sini sebab baby dalam fasa masuk macam² dalam mulut.

anak sy pnh. puncanya ada benda bby sentuh dan msuk mulut.bby sensitif.doc bg ubt lps tu ok dah

Yes you should