czer

Hai mommy.. Boleh share pengalaman mommy Yg Pernah melalui proses czer? Sy Lg dua minggu akan kena czer Sbb baby songsang.. Dan jugak akan Di Bedah bukan dibawah perut, tp bentuk J doc ckp utk elak fibroid sy.. Boleh share X pengalaman mommy masa kena bius blakang Dan prasaan masa masuk bilik ot tu.. Seram X? Hihi

1 Trả lời

Sy emergency czer. Masa kena bius tu tak rasa sakit langsung atau sy yg tak sedar tak pasti la 😅all the best sis.

5y trước

Lepas dia tarik keluar nak kencing Sng X? Atau sakit masa kencing? Mcm sy dlu luka.. N kencing pn darah.. Lps dah Pasang semua xjd czer.. Ditunda