GDM

mommy yg ada gdm, share sikit pengalaman. Korang kena bersalin awal ke? Kena czer ke normal?

2 Các câu trả lời

Sy GDM ON DIET,ALHAMDULILLAH DKTR BG TARIKH BERSALIN IKUT DUE,KALAU SAMPAI DUE TAK BERSALIN KENE MASUK UBAT...ALHAMDULILLAH SY BERSALIN NORMAL 38W...SKRG ANAK DH 2BULAN...

Saya GDM on diet. Bersalin normal. Bersalin tepat 37 minggu sebab dah ada bukaan & baby memang nak keluar. Doktor pun xde paksa bersalin awal.

5y trước

Berat anak ok ke sis? Sy ikut diet gdm tu, tp kdg2 sy mkn jg manis sikit2