Baby tak nak susu

Hai mommies..normal ke baby 2 bln lbih minum susu 3oz je 5jam skali..baby Saya kblkgan ni hanya minum susu 4atau 5jam skli..aktif Dan berak kencing ok je..takut dia lapar je..bgi mnum 2 jam skli pn xnk..risauuuuu😭

1 Trả lời

Baby 3 bulan ke bawah biasanya kekerapan dia minum tu 2-3jam. 4-5jam tu tempoh terlalu lama tu sebenarnya ikutkan. Ada cek perut anak tak? Mungkin perut dia tak selesa sebab tu dia tak nak menyusu. Anak puan bf ke formula?

3y trước

anak Sy myusu campur..bf and formula..perut ok je xkembung..apa mungkin sbb dia selsema..dia xde selera nk mnum susu..