Baby 1bulan 23 hari

Hi mummy ... anak saya bru sebulan lebih.. beberapa hari ni bila saya bgi susu dia tak habes minum..sllu 3oz dia bleh habis skjap je.. tpi dlam brp hari ni ada masa dia x dpat hbes kan susu tu.. sblom ni sye bgi 2 - 3jam skli..skrg ni 3 jam pun blum tntu dia bleh hbeskn plus nk bgi dia mnum tu pun lpas2 punting botol. n start hari taik dia warna hijau pekat.. baby sye full fm.. susu enfalac baby#SeriusTanya #bantujawab

1 Trả lời

3oz tu boleh tahan banyak utk baby almost 2m. Fm pula tu susah hadam. Ni nurse yg ckp sy pernah dgr dia marah org lain sbb bagi fm kt baby banyak sgt. Kalau baby taknak jgn paksa kut