Berat turun

Hai mommies,nak tanya kalau dah pregnant almost 5 bulan,berat turun kadang2 statik ok ke ya?ada mommies yg pernah alaminya tak?btw sy start pregnnt second ni berat mmg tgh naik. Bila pregnnt mcm jdi senang turun padahal stil makn mcm biasa.

2 Các câu trả lời

Normal.. Saya jenis klu mengandung jadi kurus. Terbalik plak. Hehe. Mkn byk pun berat x naik. Sy badan gemuk. Sbb tu kot doc x marah pun.

5y trước

Owh yeke.lega sket dgr😂 tula sy punya booking weight mase buat buku pink mmg tgh bambam. Lom smpt lost weight da prgnnt.

Berat sy statik 32w...