Berat Badan

Hai Mommies, boleh x share berat badan sebelum pregnnt, semasa pregnnt and selepas pregnnt, saya naik 15 kg dh... Sebelum pregnnt 56kg, sekarang ni tngh pregnnt 36 weeks beray dh 70kg.. Huuuuuu.. Naik abis... ?

2 Các câu trả lời

Sy b4 preggy 45.. ms preggy 68.. lepas bersalin 56.. skrng naik dkt 60 dh.. bby umo 9bln dh... Bhahaha..🤣🤣🤣bby mmbsr..mak ea pn turut sm.mmbsr ngn jayanya skrng ni..hahadeii...🤣🤣🤣✌

Saya sebelum pregnant berat 67kg 🤭ni pon dah berat 😂 sekarang 31w berat dah 76kg. Jenuh laa nak turunkan berat badan nanti 🤪🤪