susu badan berkurang

hai mommies , sy nk tnya mcm mana cara utk bykkan lagi susu badan . baby sy bru sebulan tetapi susu bdn sy tiba2 berkurangan drastik .. dulu dpt pam smpai 150ml sekali pam , skrg nk dptkan 60 ml pun ssh .. ada cara tak untuk meriahkan susu lagi ? sy pun ada amalkan milk booster mamom tp dia mcm kurg berkesan utk sy . pegambilan air kosong pun 3 liter sehari dh .

1 Trả lời

Cuba search and try buat power pumping. Mungkin boleh membantu. Saya dulu pun try juga. Alhamdulillah ada juga susu keluar. And selalu pam or nyusu kan baby. Baby saya bila nyusu direct dia minum sikit jee, but itsokayy, kadang kadang breast kita pun kena rangsang juga dari dia. Power pumping mungkin boleh membantu. So far saya takde makan apa apa milk booster product lagi, just consume milk untuk ibu jaa.