tanda apakah ni

hai mommies, sorry ye klau soalan sye plik atau kelakar atau ap2 je.. sye preg ank 1st, normal ke klau kndungn msuk 31 dkt bhgian atas kmaluan ni rse sakit ble kita nk mngiring , tulng bhgian atas kmluan ni sakit ngilu bile kita ubh position mngiring dri kiri ke knn atau knn ke kiri.. mcm mne nk describe rse skit tu.. hurmm tu normal ke, rsau plak

15 Các câu trả lời

normal je tu, tp sy pun baru merasa bila pregnant ank ke 3...