Gerakan bby

Hai nk tnye. Klau ank first ni bile agknye bleh rse bby tu kick ? Sye jnis krus tnggi lampai. 3-4hri ni duk brase mncucuk je bwh ari2 nie. Kdg bile tekan rse brdenyut. #16w5dpregnancy

5 Các câu trả lời

xtntu jgk sis saye kurus bdn kecik 24w bry mse ank sulung dlu ... bile ank kedua wlau gemuk 17w dh rse https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

Badan saya kecik jugak, 6 bulan pun tak obvious pun perut. Start rasa baby kick masa 19weeks. Rasa cam denyut2 camtu. 20weeks baru betul2 rasa dia kick. 🥰

mcm sy ank first dlu 20w bru rsa gerakan baby,ank no 2 18w..

Bby sedu tu sis heheh,,denyut2 tu dia sedu comel ja

2y trước

Iye heheh,,pndai da dia mnum air ketuban nya sbb tu sedu