luar jangkaan

Hai mommies... this is my second pregnancy.. the first one miscarriage.. second pregnancy plk scan.. nmpak kantung je dua minggu lpas.. doct soh dtg balik dua minggu kmudian.. so hari nie scan balik kat klinik.. Alhamdulillah... nmpak baby nye.. all my worries goneee..! but.. the doct said no heart beat.. so she referred me to hospital.. doct cek.. he said.. with heavy heart.. ur baby da xde... lagi dua minggu kite cek skali lagi.. mane tahu miracle happens.. I cried heavily.. two times pantang tanpa baby..

luar jangkaan
1 Trả lời

Kecik sgt nampak bby tu.. Should be dh ad heartbeat.. Hopefully have a miracle happen to ur bby.. Ameen