scan baby x nampak..

minggu lepas minggu kelapan.. minggu lepas first time scan.. doct ckp nmpak kantung sahaja.. baby x nampak.. so die suruh dtg bln depan.. normal ke mcm nie.. sgt risau.. first pregnancy gugur sbb baby membesar.. skrg second pregnancy mcm nie plk.. plis help..

2 Các câu trả lời

normal salu nye 10 weeks da nampak da heartbeat , macam kite scan 7 weeks pon nampak kantung je repeat scan 10 weeks baru nampak heartbeat

Normal sy 10 minggu baru nampak baby dengan jantung, alhamdulillah, baru lagi tu, mommy jgn risau. Doa baik2