Berat Badan

Hai mommies, saya dah 35 minggu.. nak tanya. Hari tu cek berat naik lg 2 kilo jadi 63. Doktor cakap sepatutnya tu berat masa due date dah.skang kne pntau berat, klu naik lagi kne mnum air gula tuk kali ke 3?.ade mommies yg ada pglmn yg sama x.. Berat naik byk. ?

25 Các câu trả lời

sy naik berat dr awal hingga 36week ni 16kg dah . tk pulak mereka suruh minum gula utk kali ke 3 . puan naik berapa byk? hehe

Tu yg mslh sesetgh kk ni. Berat naik je jdi mslh. Pdhal da minum air gula 2x n result ok je xde diabetes.. Hurm sbar jela

Saya dah naik 17kg spnjng pregnant..skrg 36 weeks..mmg dr suruh cek bp selang sari n minum air gula kali ke3..huhuhh..

Sy pun sama..dh kali ke 3 mnum air gula..berat asyik naik bnyk je...x tau nk cntrol mkn mcm mana sbb cpt lpr...huhu..

Saya berat naik banyak banyak sampai 4kg tapi tak kena bising @ minum air gula sebab sebelum ni berat turun banyak

Saya juga isteri saya 34 minggu lagi.. Ya ada rasa berat Dan gerak 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Saya naik 14kg 😂 second trimester 3 bulan 9kg naik. Doc suruh diet jangan makan banyak sangat 😂

5y trước

mana boleh diet

saya dah 36week hri niie...berat saya pun naik lagi 2kg. ..66kg daa, sya mnum air gula baru 1x....

sama la saya berat naik banyak .. 34weeks dah 15kg .. kena buat bp setiap selang sehari 😞

Berat naik 3kg dlm masa seminggu masa tu 39W 😅😅 kena check bp dua hari sekali. Hehe..