Induced Labour...

Hai Mommies.. nak tnya, spa ada pngalaman kena induce?.. nervous pla 1st preggy trus plan nk kena induce sbb GDM.. share² lh sikit pngalaman, spaya sa lebih ready.. ☺️☺️☺️☺️☺️

29 Các câu trả lời

Byk2kn bzikir puan..pengalaman sy melahirkan anak kena induce mula2 jer sakit time doc msukkn ubat n kejap2 akan sakit tp jgn panik puan zikir n solat insyAllah sakit tu mcm 1nikmat bile kite pertama kali lihat wajah anak saat di lahirkan.