Masalah pantang

Hai mommies , nak tnya kat sini korang ade problem x dgn ibu sendiri pasal pantang? Mcm ibu saya memula cakap ok bila saya nk amik cl lpastu ttbe je sekarang merajuk x nk ckp dan suka sakit kan hati saya sebab saya nk berpantang di negeri saya ddk dgn husband dan juga dengan cl , aduhh serius saya x tau camne nk pujuk

1 Trả lời

upah cl. lps tu suruh husband amek mak tu duduk dgn awk. mak tu cuma rasa dia x diperlu kan je bila awk buat mcm tu. sye buat mcm tu je. upah cl tapi mak bwk sni jugak. sekrg nya masa cl dh balik mak ada boleh tlg urus kan.