Hire CL? Mak? Set berpantang?

Hi mommies, nak tanya. I nak hire CL, kena beli set berpantang lagi tak? If yes, apa yg should n shouldn’t beli since i nk hire CL. and then mak kita ada dgn kita waktu pantang nanti. Tp should i hire cl or mtk tlg mak je n then beli set pantang? Mana tau dpt jimat bt cmtu haha. Tp ingt lagi ke mak kita nk jga org pantang plus kesian gak kan tkut menyusahkan mak walaupun mak kita tak pernah berkira pun.

1 Trả lời

Kena review balik apa yg CL offer, come together with set pantang or tak. Tp so far yg i pernah survey semua dorang yg readykan set pantang tu so kita tak perlu beli lagi including tunku. My mom & mil pun jenis tak berkira tp time bersalin tu i ada rezeki lebih so i hire je CL sebulan. CL literally buat semua, i ambil package masak & all. So me & my mom focus on baby. Kudrat my mom pun i tahu ada limitnya (55yrs) even mulut dia ckp semangat nk buat itu ini, not sure if your mom’s still young & larat buat semua. Tp for me that was one of the best investments I’ve ever made lah. Cos my mom pun nampak enjoy tak penat jaga i & baby in fact suka sebab hari2 ada yg masakkan lunch & dinner