Set berpantang ibu

Hi mommies , nak tanya kat mana nak beli set berpantang untuk ibu yg nak berpantang eh , and set berpantang mana yang sesuai ye, jenama apa, klu bole nk yg murah n berpatutan , siap sekali dgn tungku n tuam , nthen nk tnye service cl yg berpatutan dekat ii selayang kuala lumpur, nk tnye pendapat mommies perlu ke nk book cl eh utk berurut ke guna bidan je? Agak ii berapa lama ye nk perlukan service cl , klu seminggu cukup ke , sbb ingtkan saya nk sebulan terus berurut😂 sy tktau nk tnye spee ttg pantang n cl ni, so perlukan pndapat mommies kt sini yg berpengalaman🥹,#seriusnanya #firstmom #pleasehelp

10 Các câu trả lời

Hi, boleh try pergi dekat bangi nama kedai dia marredzmoms. Sebab saya pun stay kl jugak, so jenuh kena pi bangi beli barang pantang kat situ. And lagi satu kat sana staff akan advise barang apa yang okay, basic semua. Sebab saya first mum jugak tu yang sanggup pergi sampai ke sana😂. Boleh tengok tiktok/ig diorang -marredzmoms.bangi Set berpantang saya pakai nona roguy sebab ramai yang recommended. Kalau bab CL, saya tak amik, saya pantang dengan mama saya.

sye bsalin normal & amek CL utk smggu.. brurut,sauna, tangas, mandi herba, tungku, param, pilis semua dlm pakej tu.. Brg2 utk bpantg pun sye x bli sbb gne yg CL pnye je.. bg sye smggu tu ckup utk sye.. tp ikut org la ade yg amek pkej 2 mggu, sbulan ikut bjet & keselesaan bdn masg2..

kalau dah book CL maybe just follow je pakej CL tu sis..serius saya cakap masa pantang 2 bulan lepas takdan nak fikir pantang pon bila baby ada dgn kita. Sibuk dengan baby je..saya beli losyen mustajab hijau dan sabun herba ummialya ke. Tu pon 2-3x pakai je.. Stokin plak pakai je yang mana ada

12mo trước

yekee saya nk try jugak losyen mustajab dherbs tu, nk try set pantang tu skali sbb snng kalau sakit ii badan bole urut sendiri

set berpantang sye beli masa anak 1st dlu tp bnyk xpakai. jd yg anak ke dua hritu sye beli loose je. sye suke guna nona roguy. untk CL pulak, sye amek 3hari je tu pun dlm 500+. tgk package jugak ape yg dorg offer. ade yg siap skali dgn makanan pantang.

12mo trước

kalau saya nona roguy saya suka minyak herbanika dia n krim barut

haii awak. saya suka set berpantang Shaklee.. luka cepat baik, emosi happy je alhamdulillah.. lepas tu kan takde sakit2 pinggang atau bahu sebab menyusu.. awak cuba la set berpantang Shaklee.. nanti awak boleh contact saya 0164300360

Kalau awak rajin nak jalan2, try la pegi babymama shoppe. Situ ade jual brg berpantang complete n diorang pun akan tolong guide. Dekat shopee n fb pun boleh contact diorang. Harap membantu😘

Hi mom to be , saya suggest set berpantang tropical herbs dari amway, set lengkap , utk baby sekali pengunaan. Boleh cuba option ni kalau puan nak, apa apa boleh tanya saya

Nak tanya, lepas bersalin Terus boleh bersauna ke untuk normal dan Caesar.. or kena tunggu beberapa hari.. Caesar sekarang Jahit pakai benang ke atau laser..

sy xpakai apa2 set berpantang. dr anak 1st smpi anak ke2😅. kalau ada batu sungai boleh pakai batu sungai utk tungku.

set berpantang lebih baik beli loose saja sis, kdg badan xkena dengan semua..