minggu kebrp nmpk baby kita ye?

Hai mommies nak tanya..saya skrg minggu ke6. Smlm baru buka buku pink.. Masa scan doc kata nmpk kantung je.. Bila mommies nmpk kandungan nye ye mommies...

23 Các câu trả lời

Sye 6 mnggu da ade kantung and heartbeat, lain org lain sis x sama. Ade cpat ade lmbat skit. Slalu 10 weeks msti da nmpak kantung klau tak, tak normal.

Sya kemarin pigi scan 8weeks 5hari dah nampak kantung..baby 2,3cm..and heartbeat dia...tpi ikut orang kot..sb saya memang xda lemak badan😂😂

Bergantung pada orang . Saya first scan 7 minggu dah nampak kantung dan ada isi . Ada orang lambat . Maybe boleh tunggu masuk minggu ke 10 ke

Smua orng x same sis, ade seawal 6w da nmpk ade yg 12w baru nmpk.. Mcm sy kandung ngam 8w buat scan da nmpk baby serta heartbeat

Sya ngam2 6w napk dah..tp kecik sangat...12w scan lg ah baru la npk c kecik..siap gerak2 tgn n kaki lg 😂😂

Dia ikut pd seseorg sis. Ada nampak cpt ada nmpk lambat. Saya 12w br nampak semua

saya masa 6w dah nampak bentuk mcm baby tu. tapi nak best tunggu 12w

Saya 9week baru nmpk baby dan jantung. Masa 6week nmpk kantung je.

6 weeks sepatutnya bole nampak baby and heart beat

7 minggu saya nampak. Bentuk macam gummy bear