Gigi vs susu fm

Hai mommies, nak tanya susu fm anmum akan buatkan gigi anak rosak ke mcm mne ye? Anak sy 1y5m ggi dah rosak.. Sedih tengok.. Xtau nak buat mcm mna.. Dah floride doc.. Still bertambah lubangnya

Gigi vs susu fm
2 Các câu trả lời

kalau dh sekali dia brlubang sis, mmg kuman dia boleh merebak kat tmpat lain plak.. cube kerapkan gosok gigi 2-3x sehari..guna ubat gigi florida.. anak sy pun jdi mcm tu wlupun mnyusu bdan jek, silap sy la smbil lewa jek gosokkan gigi dia wktu umur setahun lebih tu..

4y trước

ank sy problem xnak gsok ggi sndiri .. sy kne gsokkan .itu pn mmg terpaksaaa wlaupun dy xmau ... terpaksa berusss

boleh g klinik swasta minta sapur varnish xsilap saya. Dia utk protect gigi for time being, sementara tggu gigi kenal. But parents still kne kerap gosok gigi anak especially after susu

4y trước

ok sis, tq .nti sy try