Baby tumbuh gigi

10 bulan tumbuh gigi depan. Susu dengan botol taknak tapi suap susu pakai sudu nak. Mcm mana ea nak buat? Susah nak berjalan kalau mcm ni. Ada tak solution nak pujuk anak susu pkai botol balik. Fully fm.

1 Trả lời

same mcm anak sy ,gigi pon tumbuh awal. start boleh mkn umur 6bulan terus xnak minum susu botol (susu tepung dan botol2 sekali xnak) , smpai lah umur dua tahun ni mmg xguna langsung botol.. susah la nk pujuk.. try sis bg botol jenis straw tu kalau die dh pndai sedut😅