Baby asyik mengeras dan banyak bergerak

Hai mommies, nak tanya normal ke 27-28 week ni baby selalu sgt mengeras lgi2 time malam nak tidur tu. Aktif dia lain macam kdg2 😅

7 Các câu trả lời

samaa selalu sangat mengeras 😌 dia tak bagi mak dia berjalan agaknya.. saya bukan aktif sangat pun tapi selalu mengeras

Betullll… siang kita duk tunggu dia bergerak, malam nak tidur baru dia bergerak aktif kat dalam tu 😅

normal sis. , doc kata lagi bagus kalau dia aktif .. yang risaunya bila baby tak aktif ..

ni kita sama active sgt tapi bezanya saya siang mlm active.. kadang risau pun ada ..

sama wak, siang dia jarang active, bila masuk maghrib ha tggu la 🥹

Sama saya pun. Tapi biasanya masuk trimester ke3 mmg mcm tu

Baby sy tgh mlm byk bergerak smp tak blh tidur.