Selalu mengeras

Nk tanya, sy dh 23week tp baby/ perut selalu sangat2 mengeras, stiap kali bangun dari tidur/ duduk/ mahu bergerak mesti dia keras. Normal ke tu? Sy hari2 masih bekerja, perlu naik turun tangga & byk bergerak.. kdg rasa letih & tak selesa sgt bila asyik mengeras… 🥺🥺😢 #advicepls #ingintahu #firstmom

3 Các câu trả lời

Klu byk bergerak mmg perut jd begitu. Sy dulu pun anak 1st kerap mengeras. Sbb sy byk bergerak. Mmg gatal pun nk gerak byk sbb nk make sure baby tak overdue... Alamdulillah sy xde ape2

Jngn buat kerja berterusan, banyakkan bedrest ok.

mmg cmtu..bila megeras,berehat lah