cramp kaki

Hai mommies. Nak tanya ni, kalau trimester kedua, kaki memang selalu cramp ke? Selalu tengah tidur, kaki cramp.

10 Các câu trả lời

tu sbb kurang kalsium.. sis kene banyakkan ambil food yg tinggi kalsium , dalam kandungan susu pon tinggi kalsium..

Saya alhamdulillah tak ada, sebab mak dah pesan nanti kaki mudah krem so kena amalkan susu dari awal pregnent 😊

Ye sis..mntk hubs urut dlu smlm tido ye.n tido alas bntal kt bwah betis bg tinggi sikit

normal sis. pakai la stokin atau selimut untuk kurangkan possibilities untuk kena 😊

tingktkn panggilan kalsium sis.. sy lps da byk minum susu, cramp tu da jarang kene😊

5y trước

*pengambilan

Alhamdulillah, takda. Baru tau cramp kaki sbbkan kurg kalsium. Ilmu baru. 😊

tinggi km bahgian kaki. sapu mnyak sblom tdo

Normal. Hahaha kdg2 tengah lena dia dtg. Huh

Mmg normal 😅

Yap normal