susu formula

Hai mommies.. Nak tanya kalau kita tak minum apa-apa susu formula boleh tak? Bukan apa kadang tak lalu nak telan susu bancuh..kalau setakat minum susu Dutch Lady atau susu kotak biasa boleh tak?mohon pencerahan.. Time kasih

15 Các câu trả lời

Mkn cheese atau mkn minum drpd bentuk tenusu pon boleh

Minum fresh milk je senang hehe

Boleh

Boleh..saya minum full cream dutch lady sebulan naik 5kg..nurse bising berat naik byk.😅sampai minum air gula 3x tau..result cantik semua

5y trước

Susu full cream mmg berat sng naik sis. Minum fresh milk baru ok.