Brand susu

Hai mommies nak tanya, kalau susu bancuh mcmni boleh minum tak time pregnant? Saya suka juga susu ni tapii risau kandungan gula tinggi. Ke ok je? Skrg saya minum hl, dutch lady tpi yg ni pun mcm suka haha cuma nak taktahu kandungan gula tinggi tak risau jugak #firstmom #pleasehelp #bantusharing

Brand susu
2 Các câu trả lời

boleh je minum susu bancuh time pregnant. cari yg full cream. baca ingredient. kalau tak ada added sugar, okay. saya minum fernleaf. tapi sejak tahu fernleaf pun dalam list boikot, tengah cari alternatif lain.

kalau sy minum susu segar jenama dairy farm kalau tak silap. ingredients ada tulis kurang karbo dan gula lebih dr jenM susu lain