orang sekeliling tak support

Hai Mommies. Ira as coming soon to be mommy ni kadang-kadang rasa mcm orang sekeliling tak nak support orang tengah pregnant. ada yang kata takut bukan pregnant lah. habis tu perut ni mengah dan membesar sebab apa? stress jugak hadap dengan orang luar ni.

2 Các câu trả lời

abaikan je sis. yg ptg sis jaga kandungan sis elok2. sush nk puaskan hati semua org. kita jaga je diri & anak. buat xtau je. dieorg dengki

Sabar ye sis , yang penting sis jaga diri ya . Jgn stress stress taw ksian bby ..