Cukup kata² semangat untuk diri sendiri🍃

Susahkan nak control emosi masa pregnant ni , apa lagi dalam pantang nanti .. kadang sakit , kadang sedih , kadang rasa diri ni menyusahkan orang sekeliling , kadang tanpa sengaja marahkan anak yang tengah grow up (biasa laa perangai dorg kn) ..

1 Trả lời

biasanya orang kata cari hal yang menggembirakan.. tapi bagi saya, bila sudah kenal emosi, kenal pasti Sama ada emosi tersebut ganggu kesihatan mental dan kehidupan seharian. Jika ya, dapatkan nasihat doktor untuk dirujuk ke pakar.

11mo trước

sama sama. saya pula ada depression. doakan saya ya. Semoga terus kuat untuk hari hari yang mendatang