Due date berubah

Hai mommies. Baby saya sepatutnya 8weeks 6days harini. Tp bila saya check dekat doc harini, doc cakap usia baby baru 6weeks 1day. Normal ke mcm ni? Masa mula2 check cuma nmpk kantung je. Harini check dah nmpk baby. Cuma belum ada jantung lg. Lg 2 minggu saya dtg check utk tgk jantung baby.

Due date berubah
15 Các câu trả lời

normal sis.. sy pun kes mcm ni juga.. skrg dah masuk 35mggu.. doa yg baik2.. jga pmakanan smsa mngndung yee.. smga dprmudahkn