Scan baby 3m tpi doc ckp xda jantung, kna dtg check up 2week lg, boleh share pgalamn @ pendapat?

6 Các câu trả lời

3m? 3 month ke? Or 3 weeks? Atau macam mana tu? Biasa kalau 3-6 weeks mmg susah nak dgr heartbeat. Saya masa 8 weeks baru dgr heartbeat. Tapi kalau maksud awak 3 month tak ada jantung tu maaf saya tak pasti lah. Tak ada pengalaman.

2y trước

Emm 3 month tak ada jantung bahaya tu. Ada try scan dekat klinik lain tak?

Hi awk, awk scan kat KK ke atau swasta? Dah berapa kali scan? Sebab sy baca komen2 yg ada ni awk pernah scan masa 7weeks, lps tu masa 12weeks baru scan lagi? Macam jauh je date nya tu..

Dah scan lagi sekali tempat lain, baby mmg xda, kosong.. Kantung ny jk ada.. Ada tips nak bgi kantung tu keluar sndri tak

sy dulu masuk 10 weeks, baru ada heartbeat baby. sis doa yg baik2...

selalunya 3month dh boleh nmpak kaki tangan dah

sblm ni ada scan x

2y trước

awak mcm alahan tu sume Ade kan.cube awk try scan klnik lain