Susu formula

hai mommies. anak saya baru masuk usia 43hari. saya dah pun start bagi susu formula Bebelac pd dia sebab saya ni bekerja. tapi bila waktu mlm je anak sy asyik nangiss je meronta2 . perut anak sy takde pulak kembung ke apa. nak tanya pendapat mommies la kan, ada kaitan ke dgn susu formula yg sy bagi tu? betul ke susu based on soy milk bagus utk baby?

1 Trả lời

Bby xckup susu kot sis.nape xbuat stock susu bdn? Ksian bby..sbb khasiat xsma

5y trước

Yeke..tkot susu plak xssuai