Normal ke baby asyik berak

Assalam saya nak tanya normal ke baby asyik berak je saya bagi susu formula and badan tapi berak dia berketul ketul saya pun tk tahu sebab susu badan atau susu formula . Tapi perut tak kembung sangat. Anak baru masuk sebulan #firstmom

1 Trả lời

berketul ketul tu texture keras atau lembut ya? di usia awal, baby memang akan kerap membuang. tapi texture tu macam mana ya? susu badan tiada masalah. susu formula yang selalu anak tak sesuai mommy.

9mo trước

Ok terimakasih 🥰