HB Low

Hai mommies.. ade tak yg HB low.. Mommies makan ape n elakkan makan ape ye nak cantikkan HB balik.. HB sye 10.4.. Dr bg zincofer..

45 Các câu trả lời

makan jus delima.. saya makan dari olive house punye..sedap..minum sejuk2..tiap2 pagi

5y trước

Noted n thanks Puan.

Doc bg sy zincofer + ferus.. Alhamdulillah darah dah mula ok...

Amal kn jus mamariam sis, dan elak kn minum kafien...or kurangkn..

Saya makan produk qaseh adinda. Terus hb cantik, always atas 11

Sy mkn new obimin mom, skg 23 week hb x prna low, 13.2

Sy mkn iberet folid . Mnum dgn i sunquick tnpa gula

Makan kacang2 dan kurma..hb sy dr 11 nek 12.8

5y trước

yeke.. Alhamdulillah... tq sis... nti sye cuba yg ni jugak😘

iberet folic....insyaallah cnfirm naik...

5y trước

sbb sy pon mslh hb low dr awal preg....iberet mmg bagus....😊

Makan sayur seperti bayam. ☺️

Air manis2 pun penyebab hb drop