Mintak bantu untuk naik hb low

Askum momy2 smua.. usia kandungan sye bru 7week.. tpy hb low.. momy2 smua buat ape ye kalau hb low?? #bantusharing

11 Các câu trả lời

waalaikumussalam wbt. bagitau nurse nanti dapat ubat. atau boleh ke farmasi beli ubat. saya dulu beli di farmasi ja. iberet. dari pregnant anak pertama, sampai sekarang anak no.2 dah 2tahun still darah rendah. doktor kata kena banyak minum air masak.

beli delima gulsan..murah sja😊 sya amalkan makn kurma 3 hari sblm ke klinik...minum ubat dgn air limau kosong/sejuk..klau nk booster lgi, makan lah kerang jika xda alergik...laju ja naik

waalaikum salam. Kt TAP ni ada resepi utk ibu2 nak naikkan HB. Cuba puan scroll kt resepi tu.

3y trước

Terima kasih sye cube cri ☺️

makan bnyk sayur hijau yg warna gelap mcm brokoli. saya mkn seaweed naik 11.

3y trước

Ok sis terima kasih sye cube ☺️

Cuba awk try mkn jambu batu, pati delima, susu hl

3y trước

Bgn pgi,kacau sunquick 2 sudu (tanpa gula) dgn air sejuk...telan iberet folic dgn air sunquick sblm tu sblm mkn...utk sunquick yg dlm gmbr tu...yg ada gastric, sunquick yg biasa tudung merah rasanya agak masam... x sesuai utk perut kosong...buat sejam sblm mkn..& slps telan ni,elakkan minum susu...lps mkn baru minum susu pulak...

try jus mamariam sis bagus time preggy

3y trước

sy beli on9 sis..kt ig/fb search jus mamariam

Makan jambu batu atau dragon fruit

3y trước

Good luck 😊

Makan ubat dengan air sanquick

3y trước

Da cube berkesan jugak

cuba makan jambu batu sis

3y trước

Terima kasih nnty sye beli

jus mamariam