baby 21 hari muntah

Hai momies..Kalau fully bf perlu x sendawakan baby? Mslhnya,baby x sendawa even dh cuba banyak cara n posisi..tetap muntah dengan banyak.. & kalau dia tengah muntah susu dalam keadaan baring mengiring tu , terus dukung dia or biar keluar abis dulu susu tu ye? Sy anak 1st..blum ada pengalaman lg

1 Trả lời

Baby umur berapa pun kena sendawakan. Cuma kalau dah besar sikit dia pandai sendawa sendiri. Normal baby umur sebulan kerap muntah. Anak sy pun gitu haritu.